Är ni på jakt efter ett ekoboende i Småland?

Är du på jakt efter ekoboende i Småland? Ett fint ställe att stanna över på är Trollebo. Detta är ett ställe med bed & Breakfast, placerat mitt i en fantastisk natur och jämte Vänern. Huvudbyggnaden kallas för Slottet. Här finns det ett café. Trollebo har även konferensmöjligheter samt att det ligger nära en mängd olika sevärdheter i Småland. 

När du är ute efter ett vandrarhem vid sjö i Småland​ så är Trollebo ett bra val. I närheten finner du även möjligheter till att fiska, eller varför inte paddla kanot. Det finns även ett naturreservat, olika vandringsleder och badplatser.

Att bo i Vetlanda

Om du är på semester i Småland och passerar Vetlanda, så varför inte passa på att stanna över en natt eller flera. Besök Hultaby slottsruin, eller Vetlanda museum. Det finns även guidade turer i Kleva gruva. Du kan även åka runt och se på olika kyrkor, Byestads gravfält, naturreservat, och flera olika museer. Det är även en bra utgångspunkt till andra sevärdheter runt om i Småland. 

Hos Trollebo kan du stanna för en kopp kaffe eller för flera dagars boende. Det finns flera olika boendealternativ, som självhushåll, ekoboende, Bed & Breakfast och stugor. Du kan även bo i själva slottet om du vill lyxa till det lite. Denna plats passar för familjer, du kan komma ensam, eller för er som vill ha en konferens på ett annorlunda ställe. Passa även på att se er omkring i trakten, det finns gott om olika möjligheter.​​

Posted in Hotell & Boende | Comments Off on Är ni på jakt efter ett ekoboende i Småland?