Inte fel att satsa på ett sängbord i ek

Ett sängbord i ek passar bra att ha i ditt sovrum, bredvid din säng. Ett fint sängbord i ek, den pryder sin plats samt att den även är funktionell. Detta med att ha ett nattduksbord, det är för de flesta ett måste. Det är ju rätt bra att ha ett mindre bord att kunna lägga boken på, förvara saker i lådor eller ha en snygg sänglampa på. Om du vill köpa ett snyggt sängbord, så finns det flera snygga varianter att hitta hos Åkeson. De har:

  • Sängbord i ek
  • Sängbord i björk
  • Pelarbord

När du ska välja ett nattduksbord, så fundera på vad det är du behöver ha den till. Ska den bara ha en avlastningsyta, eller är det ett måste att den har en eller två lådor med? Därefter kan du fundera på vad för material den ska vara i samt om du vill ha en särskild färg.

Nattduksbord i trä

Trä är ett material som passar bra för ett nattduksbord. Så ett sängbord i ek kan vara det rätta valet för dig. Sedan finns det även fina sängbord i björk med om du föredrar det. Hos Åkeson finns det fyrkantiga sängbord så väl som det finns runda sängbord.

Det är inte fel att ha en möbel vid din säng som kan fungera som förvaringsmöbel så väl som en avlastningsmöbel. Det är en möbel som du kan ställa fina saker på så väl som förvara det du behöver ha nära dig då du ska ligga i din säng.

Posted in Hem & Inredning | Comments Off on Inte fel att satsa på ett sängbord i ek